Αναζήτηση εδώ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Κουρτίνα μπάνιου από Πολυεστέρα - Οικονομικό και στη Μόδα



http://image.made-in-china.com/2f0j00tedEmAKRrQbM/Polyester-Bathroom-Set-Shower-Curtain-ZJ-Z237-.jpg

Μπορούμε κατι οικονομικό να το "δέσουμε" όμορφα με το μπάνιο μας...με λίγη καλή διάθεση ΝΑΙ...

H Μισέλ Ομπάμα για τη δημιουργία ενός Kήπου-Κουζίνα



Η Οικολογία και η οικολογική συνείδηση μαζι με το  Design πρέπει να αρχίσουν να μπάινουν σιγά σιγα στη ζωή μας το γιατί θα το μάθετε στο παρακάτω άρθρο....

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Γεύμα στον κήπο!





Γεύμα στον κήπο!








Καλοκαιράκι… Ότι πρέπει για δείπνο στη βεράντα ή στον κήπο μαζί με καλούς φίλους. Όλα αυτά γύρω από ένα τραπέζι στρωμένο… Ανεπίσημα!

Για μικρές δεσποινίδες!!



Για μικρές δεσποινίδες!!
Μια φρέσκια πρόταση έρχεται να ξετρελάνει τις μικρές δεσποινίδες!Με την εγγύηση της εταιρείας ΝΙΜΑ η σειρά HELLO KITY φιλοδοξεί να ντύσει τα υπνοδωμάτια όλων των κοριτσιών.
Δείτε την συλλογή:  LINK

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Tο ιδανικό για παράθυρο κουζίνας


Tο ιδανικό για παράθυρο κουζίνας.
Αφού συνειδητοποιήσαμε ότι ηκλασική κουρτίνα δενείναι η ιδανική λύση για την κάλλυψη ενός παράθυρου μιας μοντέρνας κουζίνας στραφήκαμε σε μια μεγάλη ποικιλία από στόρια σύχγρονης  σχεδίασης που μας παρέχει η αγορά.


Πώς να προστατεύσω τους καναπέδες μου;





Πώς να προστατεύσω τους καναπέδες μου;

Τι τραπεζομάντηλο να στρώσω;

Επιλέγωντας φωτιστικά.



Επιλέγωντας φωτιστικά.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Διακοσμητικά τραπεζομάντηλα


Διακοσμητικά τραπεζομάντηλα
Μια πλούσια συλλογή από διακοσμητικά τραπεζομάντηλα έρχεται να μας παρουσιάσει η εταιρεία GOFIS.Δροσερά χρώματα ,υφάσματα λινά και βαμβακερά και  μια διακριτική, σύχγρονη αισθητική την χαρακτηρίζουν .


Επιλέγωντας ριχτάρια.


Μία πρόταση μας στην αναζήτηση ριχταριών είναι η σειρά JACQUARD της εταιρείας λευκών ειδών GAY LAROCH.To πλεονέκτημα τους πέρα από την ποιότητα τους είναι η δυνατότητα να έχουν το μακρος που χρειάζεται ο καναπές σας.Επίσης η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων είναι πολύ μεγάλη.
Δείτε την συλλογή:  LINK

Διακοσμητικά μαξιλάρια.




Μια λεπτομέρεια που αλλαζει πολλά.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ποτηρόπανα.


Ποτηρόπανα.

Μπορεί να θεωρούνται λεπτομέρεια στο σύνολο των λευκών ειδών ενός σπιτιού, αυτό δεν αλλάζει την καθημερινή βοήθεια που προσφέρουν στις εργασείες μας στην κουζίνα.


Τραπεζομάντηλα κουζίνας


 Τραπεζομάντηλα κουζίναs

Σεντόνια με το μέτρο


Σεντόνια με το μέτρο

Στο άρθρο αυτό θα αναφερθούμε σε κάτι που γνωρίζουν περισσότερο  οι παλιότερες νοικοκυρές.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΟΥ.


ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ  ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΟΥ.

Η κουρτίνα μπάνιου πέρα από τον λειτουργικό της ρόλο έρχεται να διακοσμήσει το χώρο.

Προστατευτίκα στρωμάτων και μαξιλαριών.



Πέρα από τις διακοσμητικές παρεμβάσεις στο σπίτι μας υπάρχουν και οι άμεσες πρακτικές φροντίδες.

Επιλέγωντας πάπλωμα.



Θα ήταν λάθος η επιλογή κλασικού παπλώματος με γέμιση πολυεστερικής βάτας όταν

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ντυνωντας το σαλονι 3


Ντυνωντας το σαλονι 3

Μεγάλο παράθυρο δίπλα σε πόρτα είναι η περίπτωση που επιβάλωνται τα ROMAN.

 Δειτε και αλλες PHOTO

Ντύνωντας το σαλόνι 2


Συνηθισμένη περιπτωση οι δύο πόρτες με τοίχο ανάμεσα τους.Πέντε υποδειγματικές λύσεις ακολουθούν.

Nτύνωντας το σαλόνι.


Nτύνωντας το σαλόνι.
Tο σαλόνι είναι το δωμάτιο που συγκεντρώνει όλη μας την προσοχή ξεκινώντας να ντύσουμαι ένα σπίτι με κουρτίνες.Οι παρακάτω φωτογραφίες μας δίνουν ιδέες για την περίπτωση που εχουμε να ντύσουμε μια μεγάλη πόρτα.Υψηλης αισθητικής αποτέλεσμα πετυχαίνει η εταιρεία Γκιργκιρης στις κατασκευές της.

EΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ




EΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
Η επιλογή της κουρτίνας παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση του χώρου μας.

ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ.






ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛA
Επιλέγωντας κουρτινόξυλα δίνουμε προσοχή σε δύο σημεία.

Διακόσμηση σαλονιού - Συμβουλές για άνεση και λειτουργικότητα







Oρίστε τον χαρακτηρα του σαλονιού επιλεγωντας το καταλληλο χρώμα.

ΚΕΝΤΗΤΕΣ ΠΑΠΛΟΜΑΤΩΘΗΚΕΣ


ΚΕΝΤΗΤΕΣ ΠΑΠΛΟΜΑΤΩΘΗΚΕΣ
Οι κεντητές παπλωματωθήκες πέρα από τον πρακτικό ρόλο της προστασίας του παπλώματος προσφέρουν και την αίσθηση ενός κομψού καλύματος.Η παραπάνω σειρά MEMORIES της ΝΙΜΑ είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγορας.

Ποιό μαξιλαρι να αγοράσω ;




Αναρωτιέστε αν το μαξιλάρι σας θα πρέπει να είναι μαλακό, γεμισμένο με φτερά ή πούπουλα χήνας ή ανατομικό. Μπορεί, πάλι, να μην αγοράζετε καινούργιο επί χρόνια ή ναπαίρνετε ένα στην τύχη ή, ακόμη χειρότερα, κάποιο που θα σας υποδείξει ένας πωλητής χωρίς ειδικές γνώσεις. Για να μην ξαναβρεθείτε, , στην ίδια θέση, διαβάστε τον οδηγό του Vita.

KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ



Δυο αξιόπιστες προτάσεις σχετικά με καλοκαιρινές κουβέρτες έχουμε από τις εταιρείες NEF NEF  και NIMAΣυχνό πρόβλημα στην καλοκαιρινή κουβέρτα είναι το χάσιμο χρώματος φαινόμενο που εδώ σίγουρα δεν θα συναντήσουμε .Ο έλενχος της ποιότητας και από τις δύο εταιρείες είναι αυστηρός.
Δείτε τις συλλογές: LINK

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μας





Μπήκε η άνοιξη για τα καλά κι έφτασε η ώρα να ανανεωθούμε... εμείς και το σπίτι μας.
Ιδού 10 απλά- και ανέξοδα βήματα, για άρωμα άνοιξης στο σπίτι μας:

Καλώς ήλθατε στην ΕΝΔΥΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ !




 

 

  Σας καλωσοριζουμαι στο blog 

ΕΝΔΥΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ!

Η πολυετής ενασχόληση με τον χωρο μας δημιόυργησε την διάθεση να μοιραστούμε μαζί σας νέα και ιδέες σχετικές με τα λευκά είδη τις κουρτίνες τα κουρτινόξυλα και ότι άλλο αφορά την ένδυση του σπιτιού.
 Η απόπειρα αυτή στηρίζεται στην αγάπη μας για τον χώρο την διακόσμηση και την δημιουργία γενικότερα.
Θα χαιρόμασταν αν συμμετέχατε με προτάσεις και παρατηρήσεις στην προσπάθεια μας!

Νυφικά κουβερλί!



Γι’αυτές τις στιγμές που ολοι αναζητούν την πολυτέλεια ησειρά νυφικών κουβερλί της Pierre Carden προσφέρει ότι πιο κομψό κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.



 
Δείτε την συλλογή:LINK

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ






Περκάλι
Το περκάλι είναι ύφασμα που διακρίνεται για την φίνα εμφάνιση την απαλότητα στην αφή και την μεγάλη αντοχή του στον χρόνο. Τα χαρακτηριστικά του αυτά είναι αποτέλεσμα των αρίστης ποιότητας νημάτων πενιέ που απαιτούνται για την ύφανσή του, καθώς και της πυκνότητας ύφανσης που ξεπερνά τις 180 κλωστές ανά τετραγωνική ίντσα.
Οργάντζα
100% μεταξωτό, πολύ λεπτό, ντελικάτο και διαφανές ύφασμα. Στη ΝΙΜΑ χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας οργάντζα, από 100% φυσικό μετάξι, που η στιλπνή και λαμπερή υφή της , την κάνουν μοναδική. Είναι ο τέλειος καμβάς που αναδεικνύει χειροποίητες δημιουργίες.
Dupion
Ύφασμα με πολύ φίνα και πυκνή υφή, που κατασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικό μετάξι, με αποτέλεσμα να έχει μια εξαιρετική φυσική λάμψη. Διαχρονικά αναγνωρισμένη ποιότητα, απαραίτητη για δημιουργίες που περνούν από γενιά σε γενιά.
Satin
Το satin είναι όρος που περιγράφει τρόπο ύφανσης του υφάσματος. Χρησιμοποιούνται πάντα νήματα πενιέ. Η satin ύφανση προσδίδει μαλακή υφή και λαμπερή όψη στο ύφασμα.
100% Cotton
Είναι σε όλους μας γνωστό ότι το βαμβάκι προέρχεται από την ίνα που περιβάλλει τους σπόρους του φυτού βαμβακιού. Είναι λοιπόν ένα 100% φυσικό προϊόν, που διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά.
Είναι εξαιρετικά ανθεκτική ίνα, που απορροφά αλλά και ελευθερώνει την υγρασία εύκολα, επιτρέποντας στο ύφασμα να αναπνέει. Η ικανότητά του αυτή εγγυάται ότι το ύφασμα δεν ηλεκτρίζεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.
Επιπλέον η αντίστασή του στα απορρυπαντικά σημαίνει ότι έχει καλή αντοχή στο συχνό πλύσιμο.
Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτός ο λόγος που τα 100% βαμβακερά προϊόντα είναι τα πιο δημοφιλή στην αγορά των λευκών ειδών.
Αιγυπτιακό βαμβάκι
Το καλύτερο είδος βαμβακιού είναι το Αιγυπτιακό που καλλιεργείται στην κοιλάδα του ποταμού Νείλου. Τα υφάσματα που παράγονται από Αιγυπτιακό βαμβάκι, διαθέτουν όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού, με επιπλέον προσόν την εξαιρετικά μαλακή και πολυτελή υφή.
Microfiber
Οι μικροϊνεs (microfiber) είναι πολύ λεπτές τεχνητές ίνες, δημιουργημένες από μίγμα πολυαμιδίου ή πολυεστέρα. Είναι 2 φορές πιο λεπτές από την ίνα του μεταξιού και 3 φορές πιο λεπτές από την ίνα του βαμβακιού. Όταν η υψηλή ποιότητα μικροϊνών συνδυάζεται με την σωστή διαδικασία ύφανσης, δημιουργεί ένα εξαιρετικά μαλακό και ελαφρύ προϊόν.
Τι σημαίνει αυτό για ένα πάπλωμα; Είναι ελαφρύ σαν πούπουλο, ζεστό, και μαλακό ώστε να «αγκαλιάζει» το σώμα. Είναι εύκολο στη χρήση γιατί πλένεται στο πλυντήριο και για όσους έχουν αλλεργία στα πούπουλα είναι το ιδανικό πάπλωμα.
Τύπωμα reactive
Το τύπωμα reactive είναι εγγύηση για την σταθερότητα και φωτεινότητα των χρωμάτων, καθώς για το τύπωμα αυτό χρησιμοποιούνται ανεξίτηλες βαφές που δεν ξεθωριάζουν και δεν δημιουργούν «σπασίματα». Έτσι τα χρώματα στα προϊόντα με την βαφή αυτή, μένουν αναλλοίωτα σε βάθος χρόνου.
ΠΗΓΗ http://nima.gr/

Σετ μπανιου GUY LAROCH




Ιδιαίτερη αίσθηση πετυχαίνουμε συνδιάζοντας πατάκι και κουρτίνα μπάνιου.Μιά κομψή συλλογή τέτοιων σετ θα βρούμε στη σειρά μπάνιου της Guy Laroch.

  Δειτε την συλλογη:LINK

Aνοιξιάτικη συλλογή μπουρνουζιών της ΝEF NEF


Αισθητική και ποιότητα κυριαρχούν στην ανοιξιάτικη συλλογή μπουρνουζιών της ΝEF NEF
 

Δειτε την συλλογη: LINK

Κουβερλι Guy Laroch!


Ισως η πιο ιδιαιτερη  της αγοράς η φετινή συλλογή της Guy Laroch!




Δείτε τη συλλογή:LINK 

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αλλαγή ταπετσαρίας σε πολυθρόνα


Η διακοσμήτρια Λέλα Εγγλεζάκη μαζί με τον ταπετσιέρη Βασίλη Ζολωτάκη μας δείχνουν και μας εξηγούν τα βήματα που απαιτούνται για να αντικαταστήσουμε το παλιό ύφασμα της πολυθρόνας μας.


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ DISNEY


Οι ήρωες DISNEY πάντα ήταν η πρώτη επιλογή των παιδειών .Η εταιρεία SWEET SLEEP παρέχει την αυθεντική συλλογή που διασφαλιζει την ποιότητα που απαιτεί ένα προιόν για παιδιά.



Δείτε την συλλογή  : LINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...