Αναζήτηση εδώ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ιδέες για ένα γρήγορο αλλά ανανεωτικό Φθινοπωρινό Design

Το Φθινόπωρο έρχεται ... ας το "εκμεταλευτούμε"!!!


Οι μήνες του φθινοπώρου φέρνουν κόκκινα, καφέ και χρυσά χρώματα στην ύπαιθρο και στο σπίτι μας εμείς λοιπόν πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό σχεδιασμό. Σκεπτόμενοι την αλλαγή του καιρού οι κουρτίνες πρέπει να “ξεθωριάζουν” το αναμενόμενο κρύο τοπίο ,ώστε να εξασφαλίζουν ένα φιλόξενο και ζεστό σπίτι. Ένα καθαρό, μινιμαλιστικό στυλ με μεγάλες πολυτελείς κουρτίνες μπορεί να εισάγει ζεστασιά ,χρώμα και πάθος στη διακόσμηση. Οι κουρτίνες σας είναι ένα μέρος της διακόσμησης σας, μπορείτε λοιπόν να πειραματιστείτε πραγματικά, αλλάζοντας τα χρώματα, τα σχέδια και τα υφάσματα πράμα το οποίο θα μετατρέψει τα “κουρασμένα” σας δωμάτια σε φθινοπωρινά θέρετρα μέσα σε μια στιγμή.



Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη στιγμή για γήινους τόνους,το ντεκόρ σας θα πρέπει να είναι απλό, αλλά προσεγμένο, νομίζω αρωματικές μυρωδιές και κεριά θα έκαναν την διαφορά. Τα κεριά προσδίδουν ζεστασιά και η μυρωδιά του πεύκου, της κανέλας,του μοσχοκάρυδου και της βανίλιας είναι κλασικές φυσικές μυρωδιές του φθινοπώρου. 


Διαλέξτε ζεστά χρώματα σε ριχτάρια, μαξιλάρια, κουρτίνες και χαλιά, όπως το καφέ, το πορτοκάλι, το χρώμα του χρυσού και του μούρου. Ανάψτε λοιπόν τα κεριά, μαζέψτε όμορφα τις κουρτίνες και χαλαρώστε πίνοντας ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...