Αναζήτηση εδώ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Επιλέγωντας φωτιστικά.



Επιλέγωντας φωτιστικά.

 
Τα φωτιστικά της εταιρείας ΦΩΣ είναι η συνέχεια της τριαντάχρονης κατασκευαστικής πείρας και της δεκαετούς ενασχόλησης μας με την λιανική πώληση.

Η συνεργασία μας μόνο με επώνυμους οίκους αλλά και η δυνατότητα μας να κατασκευάζουμε εξ’ αρχής φωτιστικά από δικά σας σχέδια, μας δίνει το προνόμιο να μπορούμε να προσφέρουμε με γνώση και συνέπεια την καταλληλότερη λύση φωτισμού για το χώρο σας.
Η πλειονότητα των γυαλιών είναι χειροποίητα με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, που φωτίζουν και αναδεικνύουν τους χώρους που ζούμε.

Ο διαρκής ποιοτικός έλεγχος, η σωστή απόδοση των χρωμάτων, η παρακολούθηση της εσωτερικής διακόσμησης, καθώς και η αντοχή στο χρόνο, καθιστούν τα φωτιστικά του καταστήματος μας μια σίγουρη και εγγυημένη επιλογή.

Στο κατάστημα μας ΔΕΝ θα βρείτε φωτιστικά προερχόμενα από ανατολικές χώρες ενώ ακόμα και οι λαμπτήρες που σας προσφέρουμε δωρεάν μαζί με τα φωτιστικά είναι επώνυμοι PHILIPS ή OSRAM.

Θα χαρούμε να μας επιλέξετε για την ενημέρωση σας σχετικά με τις λύσεις που έχουμε να σας προτείνουμε, να διαλέξετε από τα προϊόντα που παρουσιάζουμε μέσω του site μας ώστε να μείνετε ι
κανοποιημένοι από τα φωτιστικά που θα τοποθετήσετε στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δείτε την συλλογή:  LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...